Vrijblijvende OFFERTE
Home > Combi badges

Combi badges

Nieuw in het assortiment van Emblemen-badges.nl zijn combi badges. Bij deze speciale insignes maken we gebruik van twee technieken om tot een optimaal resultaat te komen. Het combineren van twee technieken gebeurt in de meeste gevallen als het ontwerp niet geborduurd kan worden vanwege teveel details, te kleine letters of kleurverloop. Door 2 technieken te combineren, bv sublimeren en borduren kunnen we van werkelijk ieder ontwerp nu een perfecte embleem maken. Voor combi badges geldt dat net zoals bij al onze andere producten we het altijd volledig op maat maken. Is er twijfel of een combi badge de oplossing is voor jullie ontwerp? Druk dan op de offerteknop en stuur het in, wij vinden altijd wel een oplossing.

Standaard leveren we de combibadges met een strijklaag, deze zijn uiteraard ook op te naaien. Ook klittenband of een zelfklevende sticker laag behoort tot de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat alle badges gedetailleerd zijn en overeenkomen met het ontwerp. Specifieke wensen voor een combi badge? Geen probleem, geef dit vooral bij ons aan dan houden we daar rekening mee.  

DE VOORDELEN VAN EMBLEMEN-BADGES.NL

Wij zijn al jarenlang de specialist in het maken van emblemen van de hoogste kwaliteit. We weten precies hoe we de technieken van combi badges moeten gebruiken om jullie ontwerp te realiseren. Het resultaat is een prachtige badge waar je trots op mag zijn (dat zijn wij namelijk ook ).

Over combi badges

Bij de productie van combi badges maken we gebruik van moderne technieken.
Het ontwerp van tekst, logo’s of een combinatie hiervan wordt met behulp van warmte, tijd en lichte druk in onze speciale stoffen gezet. Na dit proces gaan de stoffen naar een afdeling die waar nodig/mogelijk nog stukken van het ontwerp over deze bedrukking heen gaan borduren daarna borduren we de randen en brengen we nog een strijklaag aan. Onze combi badges zijn kleurvast en vervagen niet tijdens het wassen. 

Dankzij onze professionele werkwijze zijn we in staat om zeer gedetailleerd te werken. Op die manier hebben jullie combi badges die een exacte weergave zijn van een bedrijfslogo of het logo van jullie vereniging.

ZELF COMBI BADGES ONTWERPEN

Wij maken alle emblemen voor onze klanten volledig op maat. Het maken van perfecte emblemen is onze passie, ieder ontwerp is weer anders en vergt een bepaalde techniek.
Aan de hand van enkele simpele vragen op het offerteformulier hebben we een perfect beeld van de wensen van onze klanten en maken we van ieder ontwerp een uniek embleem.

  1. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen maximaal 24 uur een vrijblijvende offerte volledig op maat. 
  2. Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag en maken we het eerste embleem van jullie bedrijfslogo waarvan je dan een foto krijgt.
  3. Als de samplefoto volledig naar wens is maken we de rest en versturen we de emblemen. 

Emblemen-badges.nl hanteert een standaard levertijd van twee tot drie weken. In overleg is een spoed levering vaak mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.     

Prijzen combi badges

Emblemen-badges.nl levert de mooiste op maat gemaakte Combi badges. Op onze tarievenpagina staat een handig overzicht waarmee prijzen makkelijk te berekenen zijn. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs. Gebruik ons eenvoudige  offerteformulier voor een offerte op maat. Willen jullie meer dan 5.000 emblemen met een bedrijfslogo bestellen? Geen probleem, geef dit dan aan op het offerteformulier.       

In Nederland en Belgie hanteren we vaste lage verzendkosten van € 6,95 voor overige landen gelden andere tarieven.

Eigenschappen

Onze combi badges beschikken over de volgende eigenschappen: 

Bevestiging opties

Opnaaien
Strijken
Zelfklevende stickerlaag
Klittenband

Details Combi badges hebben nagenoeg geen beperking in details, zelfs kleurverloop en kleine letter maken we hiermee met gemak.
Kleuren Onbeperkt aantal kleuren
Mogelijke toepassingen Bedrijfslogo emblemen
Airsoft patches
Scouting Badges
Carnavalsemblemen

Vragen over combi badges of benieuwd of dit product geschikt is voor jullie ontwerp? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden combi badges

Bekijk hieronder combi badges die we gemaakt hebben voor onze klanten.

Geweldig! Snelle levering, prettige communicatie en een heel goed product.
Jol Vel’s Airshow -
Super snelle levering, goed meegedacht en hele mooie kwaliteit! Kortom, Emblemen en badges is voor ons een vaste leverancier!
Team B.F.S.R. -
Combi badges | Emblemen en Badges

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.