Vrijblijvende OFFERTE
Home > Node > Geweven labels en Kledinglabels

Geweven labels en Kledinglabels

Naast borduren kan Emblemen-Badges.nl uw emblemen en labels ook weven. Deze techniek is vooral interessant voor gedetailleerde ontwerpen die om die reden niet op de traditionele manier geborduurd kunnen worden.

Deze werkwijze is uitermate geschikt voor grote aantallen, hierbij kunt u denken aan merklabels en maatlabels.

 

Heeft u interesse in een geweven embleem? Vraag een offerte aan voor uw embleem, en binnen 24 uur (uiterlijk!) ontvangt u een voorstel op maat.

GEWEVEN EMBLEMEN

Geweven emblemen worden voornamelijk gemaakt wanneer het ontwerp van het embleem te gedetailleerd is om te borduren, met de weeftechniek kunnen we kleine details perfect weergeven.

Deze emblemen kunnen met of zonder een omgezoomde rand worden gemaakt.

Heeft u interesse in een geweven embleem? Vraag een offerte aan voor uw embleem, en binnen 24 uur (uiterlijk!) ontvangt u een voorstel op maat.

GEWEVEN LABELS

Geweven labels (bijvoorbeeld merklabels voor textiel, maatlabels, naamlabels en kledinglabels) hebben de hoogste kwaliteit wanneer ze geweven worden.

In tegenstelling tot bedrukte labels worden de draden letterlijk met elkaar verweven, dit zorgt ervoor dat de kleuren nooit zullen vervagen tijdens het wassen.

Werkelijk ieder ontwerp is door ons te maken voor zeer gunstige prijzen, mail ons uw ontwerp voor een vrijblijvende offerte.

MAATLABELS

Maatlabels kunt u bij ons direct bestellen per set. Een set bestaat uit 7 maten, te weten XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL. Op de afbeelding hieronder ziet u de maatlabels afgebeeld.

De prijzen van de maatlabels zijn:

  • 100 stuks per maat ( 700 stuks totaal) € 99,95
  • 500 stuks per maat ( 3.500 stuks totaal) € 149,95
  • 1.000 stuks per maat ( 7.000 stuks totaal) € 199,95

Prijzen zijn ex btw en verzendkosten.