Vrijblijvende OFFERTE
Home > PVC Patches

PVC Patches

Emblemen-badges.nl is de specialist in het vervaardigen van emblemen, badges en patches van PVC. Wij hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u het beste resultaat krijgt. U kunt PVC emblemen bestellen voor bijvoorbeeld airsoft, carnaval, scouting, uw bedrijf of sportclub.

Eigen ontwerp PVC emblemen

Bij Emblemen-badges.nl kunt u terecht voor op maat gemaakte PVC emblemen. Wij werken in drie simpele stappen:

  1. U stuurt ons een ontwerp met daarbij de benodigde aantallen en afmetingen en wij versturen u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte. 
  2. Indien u akkoord gaat met de offerte ontvangt u een gedetailleerde 3D-maltekening van uw ontwerp. 
  3. Na goedkeuring van de tekening graveren we de mal en gieten we het eerste exemplaar van het PVC embleem. U ontvangt vervolgens een gedetailleerde foto van dit exemplaar, zodat u de kleuren nog een keer goed kunt beoordelen. Zodra wij uw akkoord hebben, maken wij de rest van uw emblemen.

De bestelling ontvangt u doorgaans binnen 2 tot 3 weken. Mocht u de PVC emblemen met spoed nodig hebben, neem dan direct contact met ons op.

Voorbeelden van de PVC emblemen

Hieronder ziet u voorbeelden van de PVC emblemen die wij geproduceerd hebben voor onze klanten. Wilt u zelf PVC emblemen laten maken, dan kunt u uw logo of ontwerp naar ons sturen.

“Patches besteld en binnen 3 weken geleverd: de patches zijn prachtig. Super tevreden”

Eigen ontwerp opsturen

Patches besteld en binnen 3 weken geleverd: de patches zijn prachtig. Super tevreden
-

Hoogste kwaliteit PVC emblemen Scherpe prijzen Gratis advies Offerte binnen 1 dag

Dankzij de goede service van Emblemen-badges.nl (en Edith) hadden wij een mooi cadeau voor de carnaval.
-

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN VOOR PVC EMBLEMEN

De prijs van de PVC emblemen is afhankelijk van het aantal en het formaat van de emblemen.Vul het offerteformulier in, kies voor de optie PVC en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw PVC emblemen.

EIGENSCHAPPEN PVC EMBLEMEN

Wij produceren emblemen in diverse groottes. U bestelt de PVC emblemen met naaivoorbereiding, klittenband of een zelfklevende stickerlaag, zodat u de emblemen eenvoudig op uw kleding kunt bevestigen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zonder extra kosten te kiezen uit maximaal 10 kleuren voor uw emblemen.